FCDREB-20230609260-2.jpg
veiling

FC De Rebellen

19 items Totale opbrengst: € 2.055,-
LOGO FC de Rebellen PNG.PNG

Nemelaer 7 speelde op vrijdag 31 mei tegen de oud-profs van FC de Rebellen. De Wedstrijd van je Leven was live te zien op ESPN, mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

logo's.png

De opbrengst van deze veiling gaat naar Football Makes It Happen. Met de opbrengst maakt Football Makes It Happen, mede ondersteund door de VriendenLoterij, zich sterk voor kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, voor kinderen met een ernstige ziekte, die daarvan juist herstellend zijn en de gezinnen daaromheen. 

veiling FC De Rebellen 19 items

Nemelaer 7 speelde op vrijdag 31 mei tegen de oud-profs van FC de Rebellen. De Wedstrijd van je Leven was live te zien op ESPN, mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

logo's.png

Met de opbrengst van deze veiling maakt Football Makes It Happen, mede ondersteund door de VriendenLoterij, zich sterk voor kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, voor kinderen met een ernstige ziekte, die daarvan juist herstellend zijn en de gezinnen daaromheen. Ze heeft als doel deze kinderen en/ of gezinnen hulp of een lichtpuntje te bieden. Dit kan zijn in de vorm van financiële ondersteuning, hulp bij het opzetten van acties, hulp bij de aanschaf van hulpmiddelen of lekker een dagje weg/ belevenis met het gezin. Het doel is om te ontzorgen, hernieuwde energie te vinden en te genieten van het moment. 

FMIH is puur gericht op en voor het goede doel. Met haar duidelijke verwoorde missie vervult zij vele aanvragen. Zij wilt dit blijven continueren en verhogen. Met haar persoonlijke karakter is zij open en direct benaderbaar. Elke actie voert zij persoonlijk uit en zal zij persoonlijk aanwezig zijn.

Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.