Gedragen
Gesigneerd
Nr. 22 back.jpg
Nr. 22 signature.jpg
Logo.jpg
Front.jpg
Wedstrijdshirt

Royston Drenthe

Veiling gesloten Veiling is afgelopen
Winnend bod
€ 125,-
Bieders
5
Minimumprijs
€ 75,-
€ 125,-
nl_NL Henk V.
jun. 09, 2024; 17:09:02
1. Jouw bod is exclusief verzendkosten. 2. Wil je meer informatie ontvangen over veilingen en promoties van de bovenstaande aanbieder? Geef het aan in je voorkeuren. 3. Bij biedingen binnen de laatste 5 minuten wordt de veilingtijd met 5 minuten verlengd.
Maat XL
Rugnummer 22
Wedstrijd FC De Rebellen - Nemelaer 7
Datum 31-05-2024
Event Wedstrijd van je Leven

De opbrengst van deze veiling gaat naar:

logo-adsf.png

Met de opbrengst van deze veiling maakt Football Makes It Happen, mede ondersteund door de Vriendenloterij, zich sterk voor kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, voor kinderen met een ernstige ziekte, die daarvan juist herstellend zijn en de gezinnen daaromheen. Ze heeft als doel deze kinderen en/ of gezinnen hulp of een lichtpuntje te bieden. Dit kan zijn in de vorm van financiële ondersteuning, hulp bij het opzetten van acties, hulp bij de aanschaf van hulpmiddelen of lekker een dagje weg/ belevenis met het gezin. Het doel is om te ontzorgen, hernieuwde energie te vinden en te genieten van het moment. 

FMIH is puur gericht op en voor het goede doel. Met haar duidelijke verwoorde missie vervult zij vele aanvragen. Zij wilt dit blijven continueren en verhogen. Met haar persoonlijke karakter is zij open en direct benaderbaar. Elke actie voert zij persoonlijk uit en zal zij persoonlijk aanwezig zijn.

De winnaar van deze veiling ontvangt bij het product een Certificate of Authenticity. Masterpieces of Sport garandeert daarmee dat het shirt tijdens de genoemde wedstrijd gedragen en daarna gesigneerd is door de desbetreffende speler.

Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.