Gedragen
Gesigneerd
Almere-City-back.jpg
Almere-City-front.jpg
Wedstrijdshirt

Nordin Bakker

Veiling gesloten Veiling is afgelopen
Winnend bod
€ 100,-
Bieders
1
Minimumprijs
€ 75,-
€ 100,-
nl_NL Niels B.
jul. 13, 2023; 18:48:57
1. Jouw bod is exclusief verzendkosten. 2. Wil je meer informatie ontvangen over veilingen en promoties van de bovenstaande aanbieder? Geef het aan in je voorkeuren. 3. Bij biedingen binnen de laatste 5 minuten wordt de veilingtijd met 5 minuten verlengd.
Maat L
Wedstrijd Almere City FC - TOP Oss
Datum 18-10-2022
Competitie  KNVB Beker

 

 

De opbrengst van deze veiling gaat naar:

jbf-logo.png

De opbrengst van deze veiling gaat naar de John Blankenstein Foundation. De John Blankenstein Foundation (JBF) zet zich al 15 jaar in voor de acceptatie van LHBTIQ+ sporters*.
 
Onderzoek wijst uit dat deelname van LHBTIQ+ sporters in de reguliere sport niet vanzelfsprekend is. Er is sprake van uitsluiting en discriminatie. Dit uit zich met name in mannenteams en bij deelname van transpersonen in de sport. Ook de wekelijkse homofobe spreekkoren in de voetbalstadions en op- en naast de sportvelden tonen aan dat er nog geen sprake is van inclusie van LHBTIQ+ personen in de sport.
 
De JBF werkt aan inclusie door het geven van workshops en het aanpakken van spreekkoren. Dit doet zij weliswaar samen met organisaties als KNVB en NOC*NSF, maar wel geheel op vrijwillige basis. Elke financiële ondersteuning is van harte welkom want sport is tenslotte voor iedereen.

* Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Intersekse en Queer.
Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.