Het shirt van Dagmar Mourits belandde in Mexico

🇲🇽 Het shirt van Dagmar Mourits (Draisma Dynaom Dames 1) heeft een mooie reis afgelegd na de veiling! Enrique uit Mexico was de hoogste bieder en deelde deze foto met ons nadat hij het shirt in goede orde had ontvangen.

Zijn vertaalde bijschrift:
"Ik ben een grote fan van het Nederlandse nationale team, sinds een paar jaar geleden mis ik geen enkele wedstrijd van alle teams, ook heb ik in augustus de meiden ploeg mogen ontmoeten op het U21 wereldkampioenschap, ik was een van de verantwoordelijken voor de trainingen van alle teams en het eerste team dat ik zag waren de Nederlandse meiden en die maakten gelijk indruk op me, als fan van het nationale team kijk ik natuurlijk ook naar de eredivisie en het eerste team dat ik tegenkwam was de sliedricht sport dames 1, en Dagmar speelde daar op dat moment maar ik herinner me dat ze invaller was, daarna zag ik haar in de CEV u19 vs italie en nu bij Draisma Dynamo.

Ik vind haar een hele sterke outside hitter en ze is maar twee jaar jonger dan ik, maar ik weet dat ik haar ooit in een topvolleybalteam zal zien."

Het shirt van Dagmar Mourits belandde in Mexico
Share article
Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.