Gedragen
Gesigneerd
Gertjan Verbeek.jpg
FCDeRebellen-speler-front.jpg
Logo FC De Rebellen.jpg
Wedstrijdshirt

Glenn Helder

Veiling gesloten Veiling is afgelopen
Winnend bod
€ 95,-
Bieders
2
Minimumprijs
€ 75,-
€ 95,-
nl_NL Marvin P.
jun. 09, 2023; 21:45:41
1. Jouw bod is exclusief verzendkosten. 2. Wil je meer informatie ontvangen over veilingen en promoties van de bovenstaande aanbieder? Geef het aan in je voorkeuren. 3. Bij biedingen binnen de laatste 5 minuten wordt de veilingtijd met 5 minuten verlengd.
Maat L
Wedstrijd FC de Rebellen - VV Maasdijk 4
Datum 09-06-2023
Competitie  Wedstrijd van je Leven

De opbrengst van deze veiling gaat naar:

logo-jeugdfonds.png

De opbrengst van deze veiling gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal,turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

logo.png

VV Maasdijk 4 speelt op vrijdag 9 juni tegen de oud-profs van FC de Rebellen. De Wedstrijd van je Leven wordt live uitgezonden op ESPN, mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

De winnaar van deze veiling ontvangt bij het product een Certificate of authenticity. Masterpieces of Sport garandeert daarmee dat het shirt tijdens de genoemde wedstrijd gedragen en daarna gesigneerd is door de desbetreffende speler.

Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.