FC-Eindhoven - Telstar.jpg
Ingelijste wedstrijdaankondiging

FC Eindhoven - Telstar

Veiling gesloten Veiling is afgelopen
Winnend bod
€ 155,-
Bieders
7
Minimumprijs
€ 85,-
€ 155,-
nl_NL Michiel P.
aug. 19, 2023; 17:35:20
1. Jouw bod is exclusief verzendkosten. 2. Wil je meer informatie ontvangen over veilingen en promoties van de bovenstaande aanbieder? Geef het aan in je voorkeuren. 3. Bij biedingen binnen de laatste 5 minuten wordt de veilingtijd met 5 minuten verlengd.

Afmeting: 60,5 x 85 cm

Materiaal: Posterpapier

Aantal exemplaren: 1

Ontwerper: Muis Kortland

De opbrengst van deze veiling gaat naar:

logo-jeugdfonds.png

 

Een supporters-initiatief uit de creatieve hoek. Elk thuiswedstrijd-affiche van het seizoen 22-23 werd door verschillende vormgevers/kunstenaars ontworpen uit designstad Eindhoven.

De opbrengst van deze veiling gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal,turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

Elk thuiswedstrijd affiche van FC Eindhoven in het seizoen 22-23 zijn ontworpen door verschillende vormgevers en kunstenaars uit designstad Eindhoven. 

Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.