Nouri Ajax Dailypaper Back.jpg
Nouri Ajax Dailypaper Front.jpg
Nouri Ajax Dailypaper Ajax logo.jpg
Nouri Ajax Dailypaper CL batch.jpg
Nouri Ajax Dailypaper name.jpg
Special

Ajax Daily Paper shirt

Veiling gesloten Veiling is afgelopen
Winnend bod
€ 115,-
Bieders
4
Minimumprijs
€ 75,-
€ 115,-
nl_NL Peter J.
jun. 12, 2023; 19:39:49
1. Jouw bod is exclusief verzendkosten. 2. Wil je meer informatie ontvangen over veilingen en promoties van de bovenstaande aanbieder? Geef het aan in je voorkeuren. 3. Bij biedingen binnen de laatste 5 minuten wordt de veilingtijd met 5 minuten verlengd.

Dit was in het inmiddels afgelopen seizoen het derde tenue van Ajax! Opnieuw eentje voor in de boeken. Dit keer slaan Adidas en Ajax de handen ineen met het Amsterdamse modemerk Daily Paper. Samen creërden zij dit magische nieuwe derde tenue voor het seizoen 2022/2023. Maat M

 

De opbrengst van deze veiling gaat naar:

nouri-logo.png

Met de opbrengst van deze veiling gaat de Nouri Foundation 34 levensreddende AED's (Automatische Externe Defibrillators) in het land plaatsen op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. De eerste is onlangs geplaatst op het Nouri-pleintje in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. De Nouri Foundation wil ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in een veilige omgeving. Zoals 'Appie' Nouri ook altijd deed.

Mijn account

Om te kunnen bieden moet je een account hebben. Log in of maak een account aan.